ABOUT

by Home is where you cook
ABOUT

Home is where you cook e un proiect care a stat în draft vreo 4 ani de zile. Da, mi-a luat ceva timp până mi-am luat inima în dinți și am zis că, printre toate blogurile deja existente, unul în plus, pe stilul meu, nu va strica. 

Mi-am dorit să creez blogul și să vin în ajutorul celor ca și mine. Cei care sunt poate la început de drum într-ale gătitului sau își doresc un stil de viață mai sănătos. Cei cărora le place să fie creativi și să experimenteze în bucătărie. Pentru că m-am aflat și eu acolo și pentru că, în continuare, învăț și eu zi de zi trucuri noi pe care vreau să le împărtășesc. 

După aproape 3 ani de zile de blog și peste 100 de rețete împărtășite cu voi, am decis să îmi duc ideea și mai departe. Pentru că “Home is where you cook” înseamnă acasă pentru mine, o stare de bine pe care mi-o poate da o rețetă nouă pe blog, o carte citită sau un loc vizitat recent. Am ales să îl împart în 3 categorii care să mă reprezinte.

Cook

COOK

Îmi doresc să împărtășesc cu voi din rețetele testate de mine și să vă arat că oricine poate găti acasă. Încerc să explic rețetele pas cu pas, împreună cu poze demonstrative, tocmai pentru că asta mi-am dorit și îmi doresc să găsesc și eu pe fiecare site de genul pe care îl vizitez.

Îmi place să fac foarte mult research și să citesc despre ingredientele pe care le folosesc. Încerc mereu să găsesc cea mai sănătoasă variantă a unui fel de mâncare. În felul acesta, vreau să vă arat ca și mâncarea sănătoasă poate să aibă gust bun și să fie foarte diversificată. 

Și, cum fiecare dintre noi avem slăbiciuni, mie îmi plac la nebunie dulciurile. De mic copil mi-au plăcut. Deci, așteptați-vă să găsiți aici multe rețete dulci, de toate felurile.

LIVE

Am început cu câteva articole despre ce și cum aleg să mănânc în concediu sau cum îmi fac cumpărăturile pentru o săptămână. Pentru că începusem să mă gândesc la tot mai multe articole de genul, am decis că merită o categorie a lor. 

Printre lucru și gătit, ne și trăim viața, în stilul nostru. Eu îmi doresc să o trăiesc într-un mod sănătos și liniștit. De aceea, voi încerca să împărtășesc cu voi mai multe articole din viața de zi cu zi.

Live
Travel

TRAVEL

Acasă nu înseamnă doar unde gătim, dar și unde călătorim. Pentru o săptămână, două sau câte zile or fi, încerc să mă simt cât mai bine în locul unde călătoresc.

La fel ca și gătitul, îmi place să mă documentez foarte mult înainte de a alege următoarea destinație. Ar trebui să mă vedeți stând ore în șir, căutând locuri de cazare, făcând un top al lor și trecând în revistă toate avantajele și dezajantajele.

Recunosc că îmi plac foarte mult locurile în natură și nu foarte aglomerate. Dar chiar și în locurile aglomerate, reușesc cumva să fac câte o poză în care să nu apară nimeni. Și, vă avertizez de pe acum, îmi place să fac poze. Așa că, așteptați-vă la articole cu multe dintre ele.