Bomboane raw vegane umplute cu zmeură

by Home is where you cook
Bomboane raw vegan umplute cu zmeura

Jump to recipe

E tare cald afară, dar mie pofta de dulce nu îmi dispare așa de ușor, așa că aceste bomboane raw vegane umplute cu zmeură sunt alegerea perfectă pentru astfel de zile caniculare. Sunt gata în doar 30 de minute și nu au nevoie de nicio coacere astfel că nu veți încălzi bucătăria. Servite direct de la frigider, sunt răcoaroase, dulci și extrem de aromate. Nu are rost să vă mai zic că sunt foarte sățioase și sănătoase deci, în loc să mâncați o ciocolată de la magazin, mai bine încercați rețeta aceasta. 🙂

Bomboane raw vegan umplute cu zmeura

Bomboane raw vegane umplute cu zmeură

E tare cald afară, dar mie pofta de dulce nu îmi dispare așa de ușor, așa că aceste bomboane raw vegane umplute cu zmeură sunt alegerea perfectă pentru astfel de… COOK Bomboane raw vegane umplute cu zmeură European Print This
Serves: 9 Prep Time:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat

Ingredients

 • 150 g caju crud
 • 33 g + 50 g fulgi de cocos
 • 60 ml sirop de arțar
 • 2 linguri ulei de cocos
 • 90 g ciocolată amăruie
 • 3 linguri lapte de cocos
 • zmeură proaspătă

Instructions

 1. Puneți în robotul de bucătărie caju împreună cu cele 33 g de fulgi de cocos și pulsați până când caju se sfărâmițează foarte bine și seamănă cu niște firimituri de pâine.
 2. Adăugați siropul de arțar și uleiul de cocos și pulsați din nou până când aluatul se adună într-un singur loc.
 3. Umeziți-vă puțin palmele, luați puțin din aluatul format (aproximativ 2 linguri), turtiți-l între palme, puneți o zmeură în mijloc și formați bomboana având grijă să fie uniformă (fără crăpături). Aluatul este foarte maleabil deci nu va fi o problemă să îl uniformizați.
 4. Repetați procesul până când terminați tot aluatul (mie mi-au ieșit 9 bomboane).
 5. Puneți bomboanele rezultate în congelator și, între timp, topiți la aburi (puneți o oală cu apă la încălzit și puneți în ea o cratița mai mică pentru topit) ciocolata amăruie împreună cu laptele de cocos scos direct din frigider (2 linguri din partea de deasupra care este solidă și 1 lingură din partea de dedesubt care este lichidă).
 6. Pregătiți într-un bol 50 g de fulgi de cocos apoi scoateți bomboanele din congelator, dați-le prin ciocolata topită după care le acoperiți cu fulgii de cocos.

Notes

Puteți păstra bomboanele în frigider și să le scoateți cu 5 minute înainte să le mâncați.

You may also like

Leave a Comment